SME
Roast show Na facku

Roast show Na facku

Len ten, kto niečo dokázal, dokáže aj niečo ustáť.
Vzdať niekomu hold v tejto show znamená spraviť si z neho riadnu srandu.

Načítavam video...

Nikodým je ako garniža. Dlhá a dostala sa vysoko, vraví Trnka

Pod drobnohľadom štvorice humoristov sa ocitla moderátorská stálica slovenského televízneho neba Martin Nikodým.

Len ten, kto niečo dokázal, dokáže aj niečo ustáť.

Vzdať niekomu hold v tejto show znamená spraviť si z neho riadnu srandu. Pod drobnohľadom štvorice humoristov sa v comedy roast show Na facku tentoraz ocitla moderátorská stálica slovenského televízneho neba Martin Nikodým.

Roastovalo sa v tradičnom zložení:

Juro Šoko Tabaček (roastmaster) dokáže svojím pohotovým jazykom uspokojiť každého diváka. Člen improvizačnej stálice Tri Tvorivé Tvory je s Hudákom v Od veci_FM, s ostatnými iba keď musí.

Samo Trnka nesmierne nadaný autor, ktorý zvláda všetko od krátkych prozaických útvarov po epické pauzy medzi vtipnými pointami. Na pódiu sa cíti takmer tak dobre ako v bistre pod Manderlákom. Vedie stand up scénu Pančlajn.

Tomáš Hudák útočí na bránice obecenstva v stand up kluboch a na vlnách Rádia FM. Konštrukciu jeho vtipov by mu mohol závidieť aj statik Apolla BC1.

Matej Adámy sa po každom vystúpení teší, že za humor sa neposiela do väzenia. Jeho jedinou tradičnou scénou je bar v Klube umelcov.

Comedy roast show Na facku vzdáva humorným spôsobom poklonu tým ľuďom zo spoločenského života, ktorí si to podľa drzej štvorice Matej Adámy, Tomáš Hudák, Juraj Šoko Tabaček a Samo Trnka zaslúžia.

Autor: Marek Valovčin

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu