Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
|Registrovať
     
sme.sk

Dá sa na Slovensku poctivo podnikať? Ako na to? Jakub Ptačin sa stretáva
so zaujímavými ľuďmi, ktorí podnikajú a robia to hlavne fér.

Spustiť v prehrávači

Vyrábal zdravé jedlo, keď ešte nebolo v móde

25. 6. 2014 o 10:00 | Kodoň, Mrázková, Šifra
Vyrábal zdravé jedlo, keď ešte nebolo v móde
video Spustiť video

Ján Lunter z Telgártu v 80. rokoch začal u seba doma variť tofu - syr zo sóje. Rodine zmena jedálnička prospela a po revolúcii úspešný programátor založil v pivnici firmu Alfa Bio.

Dnes má Alfa Bio stovku zamestnancov a desiatky svojich produktov vyváža aj do krajín V4.

Jakub Ptačin sa bol pozrieť za rodinou Lunterovcov a do výrobných hál v Banskej Bystrici. A popritom prvýkrát v živote vôbec skúsi dať do úst tofu.

Toto je posledný - desiaty - diel relácie o poctivých slovenských podnikateľoch, ktorú prináša O2. Férový prístup v podnikaní podporujú férovou ponukou - ich ponuku pre firmy nájdete tu.

Ak poznáte férových podnikateľov aj vy, prihláste a ohodnoťte ich na Najlepsiesluzby.sk.

Diskusia: 79 príspevkov

Zadajte e-mail a ďalší diel relácie vám neujde!



RSS s novými dielmi

Najnovšie z TV SME

Top 3 správy z Last Week in Slovakia

dnes o 16:12

Tri hlavné správy vybrané z prehľadu správ zo Slovenska v anglickom jazyku od The Slovak Spectator.

Andrej Kiska pricestoval na pracovnú návštevu Mexika

včera

Slovenský prezident sa stretol s prezidentom Mexika Enriqueom Peňom Nietom.

Súd pustil Pavla Ruska na slobodu

21. 11. 2017 o 16:04

Téma na dnesSúd v utorok pustil Pavla Ruska na slobodu, dostane elektronický náramok.

Deti testovali supravodivé magnety aj Teslov transformátor

19. 11. 2017 o 8:00

Komerčné videoV rámci Európskej noci výskumníkov sa v Elektrárni Piešťany uskutočnilo podujatie pre žiakov základných škôl.