Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
|Registrovať
     
sme.sk

Dá sa na Slovensku poctivo podnikať? Ako na to? Jakub Ptačin sa stretáva
so zaujímavými ľuďmi, ktorí podnikajú a robia to hlavne fér.

Spustiť v prehrávači

Vyrábal zdravé jedlo, keď ešte nebolo v móde

25. 6. 2014 o 10:00 | Kodoň, Mrázková, Šifra
Vyrábal zdravé jedlo, keď ešte nebolo v móde
video Spustiť video

Ján Lunter z Telgártu v 80. rokoch začal u seba doma variť tofu - syr zo sóje. Rodine zmena jedálnička prospela a po revolúcii úspešný programátor založil v pivnici firmu Alfa Bio.

Dnes má Alfa Bio stovku zamestnancov a desiatky svojich produktov vyváža aj do krajín V4.

Jakub Ptačin sa bol pozrieť za rodinou Lunterovcov a do výrobných hál v Banskej Bystrici. A popritom prvýkrát v živote vôbec skúsi dať do úst tofu.

Toto je posledný - desiaty - diel relácie o poctivých slovenských podnikateľoch, ktorú prináša O2. Férový prístup v podnikaní podporujú férovou ponukou - ich ponuku pre firmy nájdete tu.

Ak poznáte férových podnikateľov aj vy, prihláste a ohodnoťte ich na Najlepsiesluzby.sk.

Diskusia: 79 príspevkov

Zadajte e-mail a ďalší diel relácie vám neujde!



RSS s novými dielmi

Najnovšie z TV SME

Kurt Russell bol svedkom slávneho pozorovania UFO

dnes o 11:31

Téma na dnesAmerický herec Kurt Russell ako pilot pred dvadsiatimi rokmi vraj videl na oblohe UFO.

Kde je hranica medzi nevinnou fantáziou a sexuálnou úchylkou

23. 6. 2017 o 18:27

SME ExpertiSME Experti: Sexuológ Ivan André o rozdieloch medzi úchylkou, deviáciou a sexuálnymi experimentmi.

Hry o tróny ukázali nové zábery. Boje sa spustia v júli

22. 6. 2017 o 16:18

Téma na dnesPredposledná séria sľubuje: Zima je tu.

Takto v bratislavskom Volkswagene pracujú roboty

21. 6. 2017 o 23:08

Téma na dnesMiera automatizácie v karosárni dosahuje úroveň deväťdesiat percent.