Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
|Registrovať
     
sme.sk

Dá sa na Slovensku poctivo podnikať? Ako na to? Jakub Ptačin sa stretáva
so zaujímavými ľuďmi, ktorí podnikajú a robia to hlavne fér.

Spustiť v prehrávači

Robia poctivé potraviny, lebo starý otec inak nedovolil

28. 5. 2014 o 11:00 | Kodoň, Mrázková, Šifra
Robia poctivé potraviny, lebo starý otec inak nedovolil
video Spustiť video

Na Slovensku máme problém s nekvalitnými potravinami, ale nadávať nestačí. Potrebujeme ukazovať pozitívne vzory a jedným z takýchto vzorov môže byť aj podtatranská Mäsovýroba Štefan Knižka.

Jakub Ptačin sa v rámci svojho cestopisu za nimi vydal, aby si sám vyskúšal, ako poctivé slovenské potraviny vznikajú.

Ak poznáte výrobky alebo prevádzky Mäsovýroby Štefan Knižka, môžete ich ohodnotiť na stránke najlepsiesluzby.sk. Ak poznáte kvalitné služby aj vy, dajte o nich vedieť aj ostatným.

Túto reláciu prináša O2, ktoré férový prístup v podnikaní podporuje férovou ponukou.

Diskusia: 104 príspevkov

Súvisiace články:

Zadajte e-mail a ďalší diel relácie vám neujde!



RSS s novými dielmi

Najnovšie z TV SME

Babiš navrhol predsedom strán povolebné vyjednávanie

22. 10. 2017 o 12:28

Chcel by vládu, ktorá bude tímom.

V Nitre sa stretli špičky Smeru, prišiel aj Paška

21. 10. 2017 o 13:51

Smer mal programovú konferenciu.

Kontroverzné dokumentárne filmy, ktoré rozdelili aj Slovákov

20. 10. 2017 o 17:10

Konečného ScreenerScreener venovaný slovenským a českým dokumentárnym filmom, ktoré polarizovali spoločnosť.

Cestu pod Devínom dočasne uzavreli

20. 10. 2017 o 13:52

Na Slovanskom nábreží vznikla mimoriadna udalosť.