SME
Varíme s veľvyslancom

Varíme s veľvyslancom

Predstavujeme vám medzinárodnú kulinársku kultúru a tradície krajín, ktoré majú zastúpenie na Slovensku.

Načítavam video...

Estónci sú otvorení všetkému, čo je nové. Aj v kuchyni

Estónci ako správny pobaltský národ, jedia hlavne plody Baltiku. Pozrite sa, ako pripravujú typického marinovaného baltského sleďa.

Estónci ako správny pobaltský národ jedia hlavne plody Baltiku. Pozrite sa, ako pripravujú typického marinovaného baltského sleďa. Ak tieto Vianoce chcete malú zmenu, inšpirujte sa estónskym zemiakovým šalátom, ktorý pripravuje estónska veľvyslankyňa. Bude aj čierny puding, ale ako dezert radšej skúste tortu z likéru.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu