SME

Svet Tomáša Hudáka

Tomáš Hudák komentuje najzábavnejšie udalosti uplynulého týždňa. Na politiku sa netreba pozerať len vážne.

Hudák je späť. S novou šou

Nemá vás na webe kto zabávať? Hudák prináša po lete ešte ostrejší humor a nové tváre. Pozrite si formát Svet Tomáša Hudáka v úplne novom šate. Tu a teraz!

Nemá vás na webe kto zabávať? Hudák prináša po lete ešte ostrejší humor a nové tváre. Pozrite si formát Svet Tomáša Hudáka v úplne novom šate.

Politicko-satirická šou TV SME Svet Tomáša Hudáka patrila dlhodobo medzi najsledovanejšie videorelácie portálu sme.sk.

Po dvoch sezónach sa redakcia TV SME pod programovým vedením Lukáša Kodoňa snažila cez leto výrazne prerobiť tento formát a posunúť ho bližšie k veľkoformátovým projektom televíznej zábavy.

Tvorivý tím dlho tajil, ako bude Hudák v novom šate vyzerať. Na konci augusta televízia SME poskytla Mediálne.sk exkluzívne prvé fotografie z natáčania pilotného dielu a jeho oficiálne logo. Mediálne.sk sa však tieto informácie z nevysvetliteľných dôvodov rozhodla nezverejniť.

O šou Tomáša Hudáka sa dlhšie usilovali konkurenčné weby, ktoré pre korektnosť vzťahov nebudeme menovať. Jednak nemajú na Slovensku až takú váhu, a potom, kto už dnes kliká na pravda.sk.

Hudáka nakoniec zlákala predstava pokúsiť sa na obrazovky priniesť formát, ktorý má na Slovensku veľký potenciál uspieť a ešte ho nikto nevyskúšal.

Nový Svet Tomáša Hudáka stavil na glosovanie politických tém s trojicou stabilných hostí. Pri všetkých menách ide o výrazné osobnosti slovenskej internetovej zábavy.

UPOZORNENIE: V relácii sú umiestnené produkty.

Nezabudnite: Svet Tomáša Hudáka, politickú lame web show nájdete na TV.SME.SK každý štvrtok od 20:00.

Autor: Bene

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu