Prihlásenie
Zabudli ste heslo?
|Registrovať
     
sme.sk

SME Experti

Odborníci vysvetľujú zaujímavé spoločenské fenomény.

Spustiť v prehrávači

Sú Slováci konzervatívni vo výbere jedla?

16. 1. 2018 o 12:31

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas z La Vita Ristorante vysvetľuje, ako si Slováci vyberajú, čo budú jesť.

Čo robiť, ak nemám doma na varenie čas?

11. 1. 2018 o 15:51

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas z La Vita Ristorante radí, ako začať variť v domácnosti, ak nemáme veľa času.

Ako spoznáme dobrú reštauráciu?

10. 1. 2018 o 17:15

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas z La Vita Ristorante radí, ako si správne vyberať reštaurácie.

Čo sú najčastejšie problémy, s ktorými chodia ľudia k sexuológovi?

9. 1. 2018 o 16:26

SME Experti: Sexuológ Ivan André o tom, s akými prípadmi sa stretáva vo svojej ambulancii.

Ako správne naporciovať citrusy?

13. 9. 2017 o 14:15

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas radí, ako efektívne naporciovať citrusy.

Ako správne naporciovať kura?

26. 7. 2017 o 14:42

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas radí, ako efektívne naporciovať kura.

Aký majú Slováci postoj k homosexuálom?

21. 7. 2017 o 17:47

SME Experti: Sexuológ Ivan André o tom, aké majú homosexuáli postavenie v našej spoločnosti.

Čo nesmie chýbať v kuchyni každého domáceho kuchára?

19. 7. 2017 o 13:34

SME Experti: Kuchár Daniel Karas o tom, čo by nemalo chýbať v kuchyni žiadneho domáceho kuchára.

Majú ženy ako obete násilia šancu na spravodlivosť?

30. 6. 2017 o 15:10

SME Experti: Sexuológ Ivan André o tom, ako sa spoločnosť stavia k násiliu páchanom na ženách.

Ako nakrájať zeleninu do šalátu ako šéf

28. 6. 2017 o 16:56

SME Experti: Šéfkuchár Daniel Karas radí, ako krájať zeleninu, aby chutila aj dobre vyzerala.

Kde je hranica medzi nevinnou fantáziou a sexuálnou úchylkou

23. 6. 2017 o 18:27

SME Experti: Sexuológ Ivan André o rozdieloch medzi úchylkou, deviáciou a sexuálnymi experimentmi.

Známy šéfkuchár prezradil, čo si naozaj myslí o fast foode

21. 6. 2017 o 20:00

SME Experti: Kuchár Daniel Karas o kvalitnom a nekvalitnom rýchom občerstvení.