SME

Predstavujeme mimovládne organizácie, ktoré menia svet k lepšiemu

O nomináciách v kategórii SOCIÁLNA INKLÚZIA v aktuálnom ročníku Ceny Nadácie Orange rozhodovali Marek Roháček, Miroslav Cangár a Vladislav Matej.

Členovia hodnotiacich komisií rozhodli o nomináciách 7. ročníka Ceny Nadácie Orange v kategóriách Sociálna inklúzia, Vzdelávanie a Komunitný rozvoj. O ocenenie sa uchádzalo celkovo 92 neziskových organizácií, do hodnotiaceho procesu postúpilo 86, z nich komisia vybrala v každej kategórii 5 výnimočných nominácií. Víťazov, ktorí okrem morálneho ocenenia získajú finančnú podporu, spoznáme na slávnostnom gala večere 31. mája.

O nomináciách v kategórii SOCIÁLNA INKLÚZIA v aktuálnom ročníku rozhodovali Marek Roháček, Miroslav Cangár a Vladislav Matej.

1. ETP Slovensko - Centrum pre udržateľný rozvoj, o. z.

2. Liga za ľudské práva, o. z.

3. Rada pre poradenstvo v sociálnej práci, o. z.

4. Združenie STORM, o. z.

5. Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom, o. z.

Nadácia Orange dáva po prvýkrát možnosť rozhodnúť o laureátovi špeciálneho ocenenia i širokej verejnosti. Na facebookovej stránke Nadácie Orange môžu ľudia do 13. mája 2016 venovať svoj hlas jednej z nominovaných organizácií. Nominácia s najvyšším počtom hlasov získa Cenu verejnosti. Zapojiť sa môže ktokoľvek, kto chce vyjadriť svoje sympatie či poďakovanie vybranej neziskovej organizácii. Zo zapojených budú vyžrebovaní traja, ktorí získajú pozvanie spolu s partnerom na slávnostný gala večer.

Autor: P.Višňovský,B.Vajda

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu