SME

Fico po dvoch rokoch prehovoril pre SME. Po štyroch otázkach si to rozmyslel

Premiér Robert Fico (Smer) po dlhom čase odpovedal na otázky denníka SME. Stalo sa tak v sobotu po slávnostnom otváraní mutlifunkčného ihriska v Mojzesove.

MOJZESOVO. Premiér Robert Fico (Smer) po dlhom čase odpovedal na otázky denníka SME. Stalo sa tak v sobotu po slávnostnom otváraní mutlifunkčného ihriska v Mojzesove. Ihrisko podporil dotáciou vo výške 40-tisíc eur.

V príhovore však hovoril najmä o opatreniach Smeru, napríklad možnosti čerpania dotácií na zatepľovanie, o vratkách za plyn či postoji vlády k utečencom.

Denník sa ho pýtal, či z akcie neurobil súčasť svojej predvolebnej kampane. „Považujem to za normálnu súčasť mojej práce. Okrem toho je sobota večer," odpovedal. Po prvých štyroch otázkach si to s odpovedaním rozmyslel a odišiel.

Prítomnosť redaktorov SME okomentoval aj v príhovore miestnym. „V jednom denníku, ktorý nás miluje nadovšetko, si to v pondelok prečítajte. Určite tam bude napísané, že tu nikto nebol, že ste nadávali a že nič nebolo urobené. Myslím si, že týmto štýlom bude denník, ako obyčajne, informovať, ale nechajme sa prekvapiť," povedal.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu