SME

100 názorov

Diskusný projekt 100 názorov: Menšiny, predsudky a krajina vytvára priestor pre kultivovanú
spoločenskú diskusiu, bez priamej konfrontácie alebo prekrúcania názorov.

Hana Fábry: Menšiny by mali vytvárať paralelný matrix

100 názorov je projekt, ktorý vytvára priestor pre kultivovanú spoločenskú diskusiu. Na tému Menšiny, predsudky a krajina v tomto dieli rozpráva Hana Fábry.

100 názorov je projekt, ktorý vytvára priestor pre kultivovanú spoločenskú diskusiu. Na tému Menšiny, predsudky a krajina v tomto dieli rozpráva Hana Fábry – občianska aktivistka a publicistka.

Kto má rád Rómov, homosexuálov a iných iných? Ako veľmi je naša spoločnosť poznačená latentnou nenávisťou k inakosti, či protirómskym extrémizmom?

Presahy nenávistných postojov do verejnej diskusie a politického diskurzu vytvárajú na pozadí ekonomickej krízy nebezpečný koktail. Diskusný projekt 100 názorov: Menšiny, predsudky a krajina vytvára priestor pre kultivovanú spoločenskú diskusiu, bez priamej konfrontácie alebo prekrúcania názorov.

Vznik projektu 100 názorov inicioval Azyl s úmyslom sprostredkovať názory zaujímavých ľudí na vybrané spoločenské témy. Projekt sa realizuje v spolupráci s Nadáciou otvorenej spoločnosti a mediálnou podporou SME, .týždeň, jetotak.sk a RTVS.

Autor: 100 názorov OZ

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu