SME

Svet Tomáša Hudáka

Tomáš Hudák komentuje najzábavnejšie udalosti uplynulého týždňa. Na politiku sa netreba pozerať len vážne.

Najvtipnejšie okamihy volieb

Otec zakladateľ šiel za medveďmi, futbalista zatvoril svoje politické ihrisko a zlepenec to nejako polepil. Zvýšilo aj pre humoristov. Hudák pozbieral tie najlepšie omrvinky.

Najvtipnejším okamihom volieb 2010 ostane asi hláška Ivety Radičovej, vďaka ktorej zrejme ministrovi financií prischne nickname Baloonman.

Počas volebnej noci však žartovali aj iní politici. Robert Fico si dokonca spolu s manželkou Svetlanou dovolil vtip na účet volebnej komisie. Good one.

Najlepší fór si však pre nás nechala nová koaličná štvorka až po voľbách. Má len dve slová: Daniel Krajcer.

VYSVETLENIE PRE SNAŽIVCOV V SIS, BRATISLAVSKÉ POLICAJNÉ RIADITEĽSTVO A GENERÁLNU PROKURATÚRU:

Fotografia manželského páru, ktorý sa podobá na Ficovcov pred budovou firmy Fax Copy je čistý podvrh. Ide o zjavnú fotomontáž. Traja nezávislí odborníci na fotografiu nám potvrdili, že takéto by nám vyrobili za dve minúty. Teda rýchlejšie, ako to trvalo nám.

Fotomontáž je vtip, ktorým výrobný štát reaguje na fakt, že Fax Copy ponúkal zľavu 10 percent na svoje služby zákazníkom, ktorí by po voľbách do predajne priniesli kompletnú sadu volebných lístkov odchádzajúcej koalície.

V prípade obvinenia, že ide o skutočnú fotku, vieme ľahko dokázať opak a varujeme všetkých politikov, že ak sa budú týmto zaoberať, budú niesť trestno-právne následky.

Nezabudnite: Svet Tomáša Hudáka, politickú one man show nájdete na TV.SME.SK každý štvrtok od 20:00.


SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu