SME

Svet Tomáša Hudáka

Tomáš Hudák komentuje najzábavnejšie udalosti uplynulého týždňa. Na politiku sa netreba pozerať len vážne.

Proroctvo odhalilo antikrista v Bruseli

Je Michael Jackson stále medzi nami? Priniesla EÚ svetu antikrista? Je Barack Obama naozaj americkým občanom? Hudák prináša to najlepšie, čo ponúkli špičkoví konšpirátori svetu za posledné dva roky.

Hovorí vám niečo meno Barry Soetoro? Je to najvplyvnejší politik našej planéty. Svet ho však pozná pod iným menom. Ak nemáte práve na sebe starý župan, otcove papuče na nohách, otvorenú wikipédiu, napozeranú sériu filmov Zeitgeist a pocit, že CIA by chcela vedieť to, čo viete vy, tak netušíte, o kom je reč. Mali by ste však.

Všetky postavy a udalosti v dnešnej časti sú skutočné. Videá a fotografie, ktoré sme použili, prešli verifikačným procesom. Súvislosti, ktoré sa na prvý pohľad môžu zdať ako zaujímavá zhoda náhod, majú oveľa hlbšiu a logickú náväznosť. Nič sme sa nesnažili prikrášliť či zveličiť.

Zverejnené informácie môžu byť pre mnohých divákov znepokojúce a desivé. Preto odporúčame tento program sledovať až po 22.00 miestneho času (ak ste nemiestny, tak radíme skúsiť SEČ).

Ale v neposlednom rade vás prosíme: posuňte to ďalej. Zaspamujte tým maily svojich kamarátov a diskusné fóra. Nezabudnite k tomu pridať, že každému inteligentnému človeku to muselo byť jasné už od samého začiatku. A hlavne: neposerte sa z toho, prosím!

Nezabudnite: Svet Tomáša Hudáka, politickú one man show nájdete na TV.SME.SK každý štvrtok od 20:00.

SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu
SkryťVypnúť reklamu

TOP videá

SkryťZatvoriť reklamu